« Takaisin / Hevonen / Hoitotuotteet hevoselle / Kavionhoito / Kavioöljyt & -rasvat

Keralit laakerivoide

18,30 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.3 l (61,00 € / l)
80€: -15% alennus Horze & B Vertigo
150€: -6% EXTRA & -20% alennus Horze & B Vertigo
Kopioi koodi: SAVEMORE
Saat 15% alennusta merkeiltä Horze- ja B Vertigo kun tilauksen arvo on yli 80€. Saat 20 % alennusta merkeiltä Horze ja B Vertigo ja 6 % lähes kaikista muista tuotemerkeistä, kun tilauksen arvo on yli 150€. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tavaran suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske pois suljettuja tuotteita (tiedot tuotesivuilla). Voimassa 28.10.2024 saakka.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty Keralit laakerivoide
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen toimitus alkaen 99€
30 Vuorokauden Ilmainen palautuslähetys

Kuvaus

KERALITin laakerivoide on hoito- ja vaikuttavien aineiden yhdistelmä luonnollisista aineosista korkealaatuisessa, vesiliukoisessa pohjassa. Voide sisältää 20% puhdasta laakeriöljyä. Sen vesiliukoisten ominaisuuksien ansiosta liuenneet hoitoaineet voivat imeytyä optimaalisesti kavioon ja kruununauhaan. Tämä parantaa kavion kasvua ja mekanismia. Vesiliukoisuutensa ansiosta kavio voi ottaa vastaan ja vapauttaa kosteutta esteettä, vaikka voidetta käytettäisiin useita kertoja. Kavion vesitasapaino säilyy näin häiriöttömänä. Perinteiset rasvat eivät salli tätä ja tukkivat huokoset useiksi päiviksi. KERALITin laakerivoide parantaa kavion vesitasapainoa, mikä lisää verenkiertoa kaviossa hevosen liikkuessa. Kavion parantunut joustavuus tehostaa aineenvaihduntaa kruununauhassa ja siten myös kavion kasvua.

Teknisiä lisätietoja:

Voidetta voidaan levittää kostealle tai kuivalle kavioon ja hieroa kruunun reunalle. Levitys tulisi tehdä kruunun alueelle 2-3 kertaa viikossa.

Tuote numero: 926051

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: