« Takaisin / Hevonen / Riimut & riimunnarut / Nahkariimut

Kentucky Horsewear nahkariimu anatomisella muotoilulla

109,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 2 )
Best Price
Best Price
80€: -15% alennus Horze & B Vertigo
150€: -6% EXTRA & -20% alennus Horze & B Vertigo
Kopioi koodi: SAVEMORE
Saat 15% alennusta merkeiltä Horze- ja B Vertigo kun tilauksen arvo on yli 80€. Saat 20 % alennusta merkeiltä Horze ja B Vertigo ja 6 % lähes kaikista muista tuotemerkeistä, kun tilauksen arvo on yli 150€. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tavaran suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske pois suljettuja tuotteita (tiedot tuotesivuilla). Voimassa 28.10.2024 saakka.
Våri: Brown
Brown Kentucky Horsewear nahkariimu anatomisella muotoilulla
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen toimitus alkaen 99€
30 Vuorokauden Ilmainen palautuslähetys

Kuvaus

Anatomisesti muotoiltu nahkariimu on leveämmällä niskakappaleella korvien takana.

Anatomisesti muotoiltu nahkariimu on valmistettu keinonahasta (100% eläinystävällinen). Tämä keinonahka on vesi- ja likaahylkivä, ei halkeile eikä vaihda väriä. Se on joustavampi kuin aito nahka ja siksi paljon mukavampi käyttää. Koska se ei ime vettä, tämä riimu on täydellinen hevosten pesuun. Anatomisesti muotoiltu riimu on leveämmällä niskakappaleella korvien takana, minkä ansiosta paine jakautuu suuremmalle alueelle. Turparemmi on valmistettu rullatusta keinonahasta. Kokoa voidaan säätää pään vasemmalla ja oikealla puolella. Anatomisesti muotoiltu riimu on varustettu kullanvärisellä laatalla, johon on kaiverrettu logomme. Laatta voidaan kääntää ja personoida. Kaikki soljet ovat kullanvärisiä ja sopivat täydellisesti yhteen Kentucky Horsewearsin talutushihnojen kanssa.

Tuoteominaisuudet:

  • Keinonahka (100% eläinystävällinen)
  • Vesi- ja likaahylkivä
  • Anatominen niskakappale
  • Säädettävissä kahdesta kohtaa
  • Laatta voidaan kaivertaa

Pesuohjeet:

Anatomisesti muotoiltu riimu voidaan puhdistaa Kentucky Horsewear Tack Cleanerilla. Se on kehitetty erityisesti keinonahan puhdistamiseen. Erittäin helppoa ja tehokasta! Älä käytä glyseriinisaippuaa.

Tuote numero: 326418

Lue arvosteluja:

Våri: