« Takaisin / Hevonen / Suitset & Ohjat / Suitset / Nivelsuitset englantilaisella & pull-back turparemmillä

PS of Sweden High Jump estesuitset

339,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 17% EXTRA Horze & B Vertigossa!
Kopioi koodi: BEST-DEAL
Voimassa sovelluksessa ja verkkokaupassa: 120€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 21.10.2024 asti.
Våri: Black
Black PS of Sweden High Jump estesuitset
Brown PS of Sweden High Jump estesuitset
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen toimitus alkaen 99€
30 Vuorokauden Ilmainen palautuslähetys

Kuvaus

Turpahihna on täysin uudenlainen. Se ei aiheuta painetta hampaisiin ulkopuolelta, mikä vähentää mahdollisia kuolaimiin liittyviä ongelmia. Otsapannassa on ainutlaatuinen, patenttia odottava Click-it™-kiinnitys, jonka ansiosta voit vaihtaa sen muutamassa sekunnissa, myös suitsien ollessa hevosen päässä. Click-It™-napit ovat siniset, ja niissä on PS-logo. Nenäpiin molemmin puolin olevat kaaret ovat joustavia, joten voit aina varmistaa yksilöllisen istuvuuden jokaiselle hevoselle. Turpahihnassa on koristeelliset tikkaukset ja pehmeästi topattu pull-back-kiinnitys. Turpahihnan voi vaihtaa vastaamaan erilaisia tarpeita. Suitsien niskahihna on täysin uudenlainen ja poistaa mahdollisimman paljon painetta herkältä niskalta. Poskihihnat ovat litteät ulospäin kääntyvillä koukuilla ja patenttia odottavilla kannattimilla, joiden ansiosta kuolaimet joustavat hevosen suussa. Tämä taas vähentää niskaan kohdistuvaa painetta. Kannattimet voi helposti ottaa pois ja laittaa takaisin.

Teknisiä lisätietoja:

Ylellistä englantilaista, kasviparkittua nahkaa.

Pesuohjeet:

PS of Sweden suosittelee öljyämään suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa, mikä suojaa ja ylläpitää nahan laadukkuutta. Nahka on luonnontuote, joka muuttuu ajan kuluessa ja tummuu hiukan öljyttäessä.

Tuote numero: 334336

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: