« Takaisin / Ratsastaja / Ratsastushanskat / Talviratsastushanskat

Roeckl Wesley ratsastuskäsineet

19,95 €
OVH: 29,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Juhli kanssamme!
100€: -15% EXTRA Horze & B Vertigo & -7% lähes kaikista muista tuotemerkeistä
200€: -20% EXTRA Horze & B Vertigosta ja -10% lähes kaikista muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: AUTUMN-DEAL
Säästät 100 € ostoarvosta alkaen 15 % Horze- ja B Vertigo-hinnoista ja 7 % lähes kaikista muista tuotemerkeistä. Säästät 200 € ostoarvosta alkaen 20 % Horze ja B Vertigo -malleista ja 10 % lähes kaikista muista tuotemerkeistä. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tavaran suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske pois suljettuja tuotteita (tiedot tuotesivuilla). Voimassa 09.09.2024 saakka.
Våri: Black
Black Roeckl Wesley ratsastuskäsineet
Light Green Roeckl Wesley ratsastuskäsineet
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Maailmanlaajuinen merenkulku 
30 Vuorokauden Ilmainen palautuslähetys

Kuvaus

Ihanan pehmeät ja joustavat Wesley talli- ja vapaa-ajan käsineet ovat monikäyttöiset yleiskäsineet kaikkeen toimintaan matkalla tallille ja tallilla. Erityistä on myös käsineiden valmistuksessa käytetyn kierrätysmateriaalin suuri osuus - se säästää raaka-aineita suojaten luontoa ja ympäristöä. Osana ROECKL SPORTSin ECO.SERIES-mallistoa WESLEY-käsineet on suunniteltu niin ympäristöystävällisiksi kuin mahdollista - kuitenkin säilyttäen saman, ensiluokkaisen laadun. Jopa logo on suunniteltu puujätteestä valmistetusta puusta. Kuten luonnontuotteissa, kuvio ja pinta ovat ainutlaatuisia - jokainen käsine on ainoa laatuaan! Huomioi: ROECKL SPORTS suosittelee vahvasti WESLEY-käsineitä vapaa-ajalle ja talvikäyttöön tallilla, mutta ei ratsastuskäsineiksi. Verrattoman käyttömukavuuden, miellyttävän tuntuman ja luotettavan lämmön säilytyskyvyn takaa suorituskykyinen ja toiminnallinen PrimaLoft® materiaali, jonka sisäpinta on harjattu ilmavaksi. Huippuelastisesta, neljään suuntaan joustavasta materiaalista 95 % on muovijätteestä kierrätettyä polyesteriä ja 5 % elastaania. Sen silkinpehmeä pinta on myös erittäin hyvin hengittävää, kuivuu nopeasti ja kestää hankausta. Kämmenpuoli on vahvistettu uudesta ECO.SENSE®- Materiaalista. Miellyttävän pehmeä, pitävä ja kulutusta kestävä ECO.SENSE® On osittain kierrätettyä keinomokkaa, jossa on 92 % polyesteriä ja 8 % elastaania. 60 % käytetystä polyesteristä on valmistettu kierrätetystä, GRS-sertifioidusta langasta, joka on tuotettu jätteestä, kuten PET-pulloista.

Teknisiä lisätietoja:

Kämmenselkä: PrimaLoft® Performance Fabric Energy Series Solid Waves-materiaalia. Kämmen: PrimaLoft® Performance Fabric Energy Series Solid Waves-materiaalia + ECO.SENSE®- viimeistely. Ominaisuudet: Suuri osuus kierrätysraaka-ainetta.

Tuote numero: 335329

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: