« Takaisin / Hevonen / Loimet / Sadeloimet

Horseware Rambo Summer Series ulkoloimi, 0 g

219,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
80€: -15% alennus Horze & B Vertigo
150€: -6% EXTRA & -20% alennus Horze & B Vertigo
Kopioi koodi: AUTUMN-DEAL
Saat 15% alennusta merkeiltä Horze- ja B Vertigo kun tilauksen arvo on yli 80€. Saat 20 % alennusta merkeiltä Horze ja B Vertigo ja 6 % lähes kaikista muista tuotemerkeistä, kun tilauksen arvo on yli 150€. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tavaran suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske pois suljettuja tuotteita (tiedot tuotesivuilla). Voimassa 14.10.2024 saakka.
Våri: Navy/Grey
Navy/Grey Horseware Rambo Summer Series ulkoloimi, 0 g
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen toimitus alkaen 99€
30 Vuorokauden Ilmainen palautuslähetys

Kuvaus

Sadeloimi kesästä syksyyn. Täysin heijastava yläosa, jonka valmistukseen käytetty Nightrider-teknologia pitää hevosen turvassa aamuhämäristä auringonlaskuun saakka.

Vedenpitävä ja hengittävä softshell-materiaali ehkäisee hevosta kastumasta kesäsateissa, mutta pitää myös kylmyyden loitolla, kun yöt viilenevät. Uudistettu säkäalue antaa suuremman vapauden kaulalle ja säkäalueelle sekä ehkäisee painepisteiden ja kitkan muodostumista. Sivujen hengittävä polyesteriverkkomateriaali takaa parhaan ilmankierron hevosen suojaamiseksi ylikuumenemiselta hellepäivinä. Joustavat ristivyöt takaavat paremman istuvuuden ja kevyt, ristikkäin suljettava etuosa vähentää lapoihin ja rintakehään kohdistuvaa painetta. Harjan, hännän ja lapojen alueella oleva pehmeä polyesteri lisää mukavuutta ja irrotettavan kaulakappaleen irrotettava fleecevuori tuo lisälämpöä. Lisäksi peitto on varustettu irrotettavalla 100 g:n vuorella, joka pitää yläselän ja erityisesti herkän munuaisalueen lämpimänä.

Tuoteominaisuudet:

  • Polyesteriverkkomateriaalia sivuilla
  • Heijastavat nailonosat
  • Vedenpitävä
  • Hengittävä
  • Saatavissa kaksi eri väriä
  • V-kiinnitys edessä
  • Pyyhittävä häntälenkki
  • Irrotettava kaulakappale, irrotettava fleecevuori

Teknisiä lisätietoja:

Polyesteriverkkomateriaalia sivuilla ja heijastavat osat 190D nailonia. Tämä loimi on saatavissa 100 g:n toppauksella ja silkkimäisellä polyesterivuorella (ei fleecevuoria).

Tuote numero: 312681

Lue arvosteluja:

Våri: